مينا سمير عضو برونزي
رسالة يسوع اليوم : [table style="WIDTH: 150px; HEIGHT: 100px" border=1][tr][td]
[/td][/tr][/table]
عدد الرسائل : 248 تاريخ الميلاد : 01/03/1994 تاريخ التسجيل : 12/09/2009
| موضوع: اوعى تكول صوابعك الأحد يناير 03, 2010 1:20 am | |
| شيكولاتة موروا
½ كيلو سكر – 200ج ماء – 180ج عسل جولكوز – 180ج كاكاو – 20ج جيلاتين نباتى
نضع على النار السكر والماء لحد مايتخنوا بس ميتغيرش لونه
فى حلة تانية اضع الجلوكوز والماء لحد مايتخنوا بس ميتغيرش لونه
ثم اضعهم على بعض ثم اضع الجيلاتين وادوبهم كويس لحد ماتعقد ثم اضع الكاكاو
يغلوا غلوة بس
يارب اكون قدرت افيدك
سلطة الخس والجزر والزيتون
المقادير:
2 ك خس مقطع شرايحك جزر مبروش خشنك خيار مبروش خشن
1\4 ك نعناع مفروم ناعم
1\2 ك زيتون أسباني أسود شرائحالتتبيلة: 3 م ك زيت زيتون ، 4 م ك عصير ليمون ، م ك سماق ، ملح ، م م نعناع ناشفالطريقة:
اخلطي المقادير ثم اخلطي مقادير التتبيلة ثم صبيها عليها
(5)
شوربة الطماطم
بطاطسايه – بصلة – جزرة – كرات – ملح وفلفل – 20ج كرفس 20 ج ريحان – 10 ج سكر – ½ كيلو طماطم – معلقة طماطم بيورية الطريقة نضع البصل والجزر والكرفس المقطعين اى تقطيع فى زيت الزيتون تقليبةونضع الطماطم المقطعه اى تقطيع ونقلب ثم نضع البطاطساية المقطعه ثمنضع معلقة الطماطم البيورية وماء ونغطى لحد قرب السوى نضع معلقة الطماطموبعدين نطفى ونضربها فى الخلاط ونصفيها ونغرفها بعض افكار للفول الفول بالزيت و الكمون :يضاف للفول عصير ليمون و ملح و كمون و زيت(ذرة او زيتون زي ماتحبوا) الفول بالدقة:تجهز دقة من ثوم مدقوق و ملح و كمون و كركم و ليمون و نضيفها عليه مع زيت و ممكن نضيفله طحينة.
الفول بالسلطة :تقطع طماطم مكعبات صغيرة و بصل و فلفل أخضر برضه مكعبات صغيرة و نضيف لهم ملح و كمون و خل و ليمون و نضيفهم للفول و نحط زيت و طحينة حسب الرغبة. الفول بالطماطم:تقطع الطاطم مكعبات صغيرة و لما الفول يسخن نضيفها و نتركها إلى أن تذبل ثم نضيف الليمون و الملح و الكمون و الزيت.
الفول بالثوم و الطماطم:نقطع فصوص الثوم بالسكين شرائح بالعرض و نقلبها في السمن أو الزبدة حتى يصير اللون ذهبي و بعدين نضيف الطماطم المقطعة مكعبات و نضع ملح و فلفل اسود و بهارات و لما الطماطم تذبل نضيف الفول و نقلبه كويس. الفول بالباذنجان:لو باقي عندك شوية مسقعة أو باذنجان مقلي أو بابا غنوج قلبيه مع الفول و ضيفي ليمون و ملح و كمون و زيت بيبقى طعمه روعة. فول بالطحينة فول مدمس طماطمايةمعلقة كبيرة بقدونس مغسول ومفرومنص معلقة صغيرة ثوم مهروسمعلقة كبيرة طحينةمعلقة خلمعلقة عصير ليمون معلقتين كبار زيتملح و كمونالطريقةسخنى الفول واهرسية بالشوكة وقطعى علية الطماطماية قطع صغيرةضعى فى طبق الطحينة والخل والزيت والثوم و البقدونس واخلطيهم كلهم مع بعض وبعدين ضعيهم على الفول وتبلى بالملح والكمون | |
|
جون مبدع
رسالة يسوع اليوم : [table style="WIDTH: 150px; HEIGHT: 100px" border=1][tr][td]
[/td][/tr][/table]
عدد الرسائل : 1825 تاريخ الميلاد : 29/11/1992 الموقع : بيتنا المزاج : مجروح من الدنيا تاريخ التسجيل : 04/12/2009
| موضوع: رد: اوعى تكول صوابعك الإثنين يناير 04, 2010 9:29 am | |
| لالالا مش هاكل صوابعى ولا حاجه هههههههههههههه
| |
|